32

In de nieuwsbrief vindt u een overzicht van de ontwikkelingen van de projecten in 2019

DONATIE EN SPONSORING

Ook komend jaar blijven we de bestaande projecten versterken en nieuwe projecten opzetten. Al dit werk is alleen mogelijk dankzij de enorme steun in de vorm van donaties van zowel particulieren als stichtingen en organisaties. Hulp waar de Tibetaanse gemeenschap en het Ladakh Alchi Institute alle donateurs enorm dankbaar voor zijn.

Voor ons als stichting is het een eer dat onze projecten ieder jaar weer worden gekozen door donateurs. En dat wij zo de nodige financiële steun krijgen voor ondersteuning van de inwoners in Ladakh en de Tibetaanse vluchtelingen. PranaPlanet is door de Belastingdienst erkend als goed doel en ANBI. Hierdoor zijn uw giften fiscaal aftrekbaar.

 

Gegevens:
RISN fiscaal nummer 809332462
Kamer van Koophandel 20099818
Bank NL59 ABNA 0586744932 te Eindhoven
Swiftcode: ABNANL2A

N.B. vermeld graag uw postcode en huisnummer in de overboeking.

Individuele sponsoring
Sinds de zomer van 2007 bestaat de mogelijkheid tot individuele sponsoring van een leerling van het LAI. Dit is een initiatief van Morup Dorjay, de directeur van de school. Door de schoolkosten van een kind te betalen, is er de garantie dat een kind blijvend onderwijs kan volgen.

Voor de keuze welke kinderen in aanmerking komen voor sponsoring, kijken wij naar de draagkracht van de ouders. Dit gebeurt in overleg tussen de contactpersonen van het LAI project in Nederland en Morup in Ladakh die contact heeft met de families. 

De individuele sponsoring bedraagt 175 euro per jaar. Met deze bijdrage kunnen de jaarlijkse schoolkosten worden betaald:
• Boeken en schrijfmaterialen
• Schooluniform
• Bus geld

De sponsor kan met de leerling corresponderen via de school. Eén keer per jaar krijgt de sponsor te horen hoe het met de leerling gaat, over de vorderingen op school en de thuissituatie.

Voor meer informatie over individuele sponsoring, kunt u contact opnemen met Ank Arts email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .